Verenigde Staten B2C E-commerce rapport 2019

29 oktober, 2019
19_51_GLOBAL_USA_Report_Blog_Banner.jpg

De omzet van B2C e-commerce zal dit jaar naar verwachting meer dan $ 547 miljard bedragen.

‘Amerikaanse klanten verwachten doorgaans een service van vijf tot acht dagen voor de levering van producten die op internet zijn gekocht. Zicht op waar het pakket zich bevindt, is een standaardvereiste. '
Yvette Hooites, Productmanager, Asendia

Het VS E-commerce rapport duikt in de B2C e-commerce markt van de VS, inclusief netwerkverbinding, digitale bereidheid en het gebruik van apparaten. Het rapport bevat ook exclusieve interviews met experts van SAP en Asendia.

Infrastructuur & logistiek

Zoals verwacht, is de VS succesvol in alle belangrijke e-commerce indexen: de Logistic Performance Index, de Ease of Doing Business Index en de E-Government Development Index. Verrassend genoeg staat de VS in geen van hen in de top vijf.

In de VS verbetert de algemene internet penetratie van de bevolking. Bovendien blijft het BBP met een constant groeipercentage toenemen, dus de algehele economie van het land stimuleert zeker de e-commerce sector, zowel in eigen land als internationaal gezien.

E-commerce landschap

Vorig jaar was de verdeling van online shoppers naar geslacht redelijk gelijk en was de internetpenetratie van e-shoppers, onder verdeeld naar leeftijdsgroep, bij ‘Generatie X – klanten’ het hoogste.

Als je kijkt naar de goed presterende online retailers, dan zijn Amazon, Walmart en Apple het populairst. Tijdens de feestdagen is de computer het meest gebruikte apparaat voor online winkelen, gevolgd door een smartphone. De meeste consumenten winkelden vorig jaar online voor geschenken.

Als je meer wilt weten over het e-commerce landschap van deze indrukwekkende natie, download dan het VS E-commerce rapport dat vol staat met belangrijke informatie en aanvullende inzichten.

USA B2C E-Commerce Report 2019

Vul onderstaand formulier in en download de light versie van het B2C e-commerce rapport Verenigde Staten 2019 gratis!

Download
19_61_GLOBAL_Insights_USA_Ecommerce_Webinar_header.jpg