Asendia Benelux bij het Wecargo event op LGG

02 december, 2019
WeCargo_-_first_slide.jpeg

Een uniek event voor inspiratie en netwerken binnen de cargo industrie. Zo kan het eerste Wecargo event dat 14 november 2019 op Liège Airport (LGG) werd gehouden worden samengevat. Asendia Benelux was er ook bij om moedermaatschappijen La Poste en Swiss Post te vertegenwoordigen, in samenwerking met de internationale afdeling Colissimo van La Poste.

LGG versterkte gelijk hun positie op de Europese Air Cargo kaart door hun strategische overeenkomst met Qatar Airways, Alibaba Cloud en Orange te vernieuwen.

Waarom vindt Asendia Benelux het belangrijk om bij zo’n evenement aanwezig te zijn?

  • Het is een mooi evenement voor experts binnen de Air Cargo industrie om hun kennis te delen. Maar ook voor Startups een unieke kans om een wereldwijd publiek te bereiken en contact te maken met de luchtvrachtgemeenschap.
  • De mogelijkheid om met verschillende partners en partijen te netwerken, die vaak ook een bijdrage doen op zo’n dag. Verschillende luchtvaartmaatschappijen, expediteurs, handlers, codeurs en ontwikkelaars hebben een bijdrage geleverd tijdens het Wecargo event.
  • Asendia Benelux maakte gelijk van de gelegenheid gebruik om een preview te geven van de nieuwe applicatie AsendiaSend; een faciliterende tool voor pakket voorbereiding.
Asendia op WeCargo