Deskundig advies van de E-commerce Foundation

Asendia is de internationale expert waar je op kunt rekenen, omdat wij wereldwijd cross-border oplossingen leveren voor bedrijven naar meer dan 220 bestemmingen. We werken samen met de beste organisaties in de sector om zo de allernieuwste e-commerce onderzoeken en inzichten tot ons te nemen, die ons concurrentievoordeel geven die andere providers niet hebben.

We werken samen met de E-commerce Foundation om onze cliënten te voorzien van de meest recente informatie terwijl we tegelijkertijd de normen en kennis in de sector verbeteren.

Belangrijkste markten

Bereik de meest geavanceerde e-commerce bestemmingen met Asendia

Met een gecombineerde marktwaarde van bijna 1,5 biljoen dollar, is het geen verrassing dat de VS, het VK, China, Rusland en Frankrijk de meest populairste markten zijn voor e-tailers die internationaal willen uitbreiden en nieuwe klanten willen bereiken. Asendia biedt oplossingen voor elk van deze lucratieve bestemmingen die samen goed zijn voor bijna een derde van de wereldbevolking. Onze Premium Goods-service biedt je toegang tot de beste bezorgingsnetwerken in deze landen voor levering aan consumenten. Wij bieden daarbij een reeks aan functionaliteiten voor maximale flexibiliteit en klanttevredenheid.

Opkomende bestemmingen

Ontdek de mogelijkheden die deze kleinere bestemmingen hebben op je bedrijfsgroei

Je zaak uitbreiden naar de toonaangevende internationale markten mag dan een gezamenlijke ambitie zijn van veel e-tailers, maar heb je wel eens gedacht om te verkopen aan alternatieve bestemmingen? Er zijn veel voordelen verbonden aan het benutten van minder mainstream opties. Een van de belangrijkste voordelen is dat er minder concurrentie is. Asendia heeft specialistische kennis op het gebied van verkopen aan primaire e-commerce bestemmingen waar je misschien nog niet aan had gedacht, zoals Zwitserland, Noorwegen, Italië, Australië en het Midden-Oosten. Ontdek vandaag nog onze op maat gemaakte oplossingen voor deze opkomende bestemmingen.

Snelgroeiende markten

Profiteer van onze partnerschappen die jouw succes in nieuwe markten ondersteunen

Asendia ontwikkelt voortdurend Premium Partnerschappen met nieuwe internationale e-commerce markten waarbij je unieke toegang krijgt tot bezorgdiensten in die landen. Profiteer van onze exclusieve partnerschappen met Israel Post in Israël, An Post in Ierland en Oman Post in het Midden-Oosten. Levering aan nieuwe markten vereist plaatselijke kennis en expertise en daarom is Asendia trots op de samenwerking met deze bedrijven. Zo kunnen we voorzien in nog meer betrouwbaarheid, efficiëntie en kosteneffectiviteit voor jouw bedrijf.

Asendia levert wereldwijd. Hier volgt een selectie opkomende en gevestigde markten om in overweging te nemen.