Brazilië B2C E-commerce Rapport 2019

20 november, 2019
19_55_GLOBAL_Brazil_Report_Blog_Banner.jpg

De omzet van B2C e-commerce zal dit jaar naar verwachting bijna $ 21 miljard bedragen.

Het e-commerce rapport gaat dieper in op de details van de B2C e-commerce markt in Brazilië, inclusief netwerkverbinding, digitale bereidheid en het gebruik van apparaten. Het rapport bevat ook interviews met experts van softwarebedrijf SAP en PagBrasil, de toonaangevende online betalingsverwerkingsservice in Brazilië.

Infrastructuur & Logistiek

Brazilië lijkt te ontbreken in alle belangrijke e-commerce indexes en scoort laag in de indexes Logistieke prestaties, Gemak van zakendoen en Ontwikkeling van e-overheid.

De internetaansluiting is echter een sterker punt voor Brazilië en de internetpenetratie van de algemene bevolking verbetert. Bovendien blijft het bbp stijgen met een gestage groei - de economie stimuleert de e-commerce sector zeker.

E-commerce landschap

De verspreiding van online shoppers neigt naar een groter gedeelte vrouwen, waarbij de meeste shoppers zich in het zuidoosten van het land bevinden. De meest gekochte categorie gekeken naar het aandeel van de omzet is huishoudelijke apparaten, gevolgd door mobiele telefoons en vervolgens woninginrichting en decoratie. Onder de top online retailers is B2W Digital marktleider, gevolgd door MercadoLivre en Alibaba. Black Friday en het kerstseizoen genereren zeer indrukwekkende verkoopcijfers.

Meer weten over toonaangevende marktplaces in andere segmenten? Download dan het e-commerce rapport over Brazilië. Je vindt in het rapport aanvullende informatie over marktpenetratie en een algemeen overzicht van de Braziliaanse markt.

Brazil B2C E-commerce Report 2019

We offer this free light report in partnership with the Ecommerce Foundation. It reviews the current e-commerce landscape in Brazil.

Download

Uitzicht met het Christusbeeld over de baai van Rio in Brazilië
een interessante markt voor ecommerce orders