China B2C E-commerce Rapport 2018

05 juli, 2019
19_29_GLOBAL_China_Report_Blog_Banner.jpg

De omzet van e-commerce zal dit jaar naar verwachting groeien tot 600 miljard dollar.

'De dynamische en unieke e-commerce-markt van China biedt een kijkje in hoe de toekomst van de commercie wereldwijd er uit zou kunnen zien.'
Roland Palmer, Directeur, Alibaba Group

Dit exclusieve rapport van de E-commerce Foundation verkent de B2C e-commerce-markt van China in 2018, inclusief consumentengedrag en trends in dit land. Het rapport bevat ook interviews met toonaangevende logistieke dienstverleners, retailers en belanghebbenden van de Chinese e-commerce markt, waaronder GMO Registry en de Hong Kong Federation of E-commerce.

Marktpotentieel B2C e-commerce

Tussen 2016 en 2017 groeide de B2C e-commerce omzet met 19%. Verwacht wordt dat dit het komende jaar verder zal stijgen tot 600 miljard dollar, met een vergelijkbaar hoog groeipercentage van 20,2%.

E-commerce landschap

China heeft volgens Statista de grootste online markt ter wereld. De internetpenetratie neemt toe in China en ongeveer driekwart van de mensen die online zijn kopen dit jaar naar verwachting goederen online.

Als het gaat om logistieke prestaties hebben steden in China zich veel verder ontwikkeld dan de meeste steden in andere ontwikkelde landen. De logistiek is echter niet altijd even gemakkelijk of betrouwbaar in de plattelandsgebieden van China.

Populaire e-commerce importbestemmingen zijn onder meer Zuid-Korea, de VS, Japan en Duitsland. Een behoorlijk percentage van de Chinese consumenten koopt over de grens, en velen zeggen dat ze meerdere keren per jaar iets uit het buitenland kopen.

Het rapport bevat ook informatie over winkelfrequentie, leveringsvoorkeuren, gewenste betaalmethodes en online interactie, samen met details over de prestaties van grote online winkels.

China B2C E-commerce Report 2019

Vul onderstaand formulier in en download de light versie van het B2C e-commerce rapport China 2018 gratis!

Download
19_58_GLOBAL_China_Report_Blog_Banner.jpg