Expert advice from the Ecommerce Foundation

Asendia bezorgt naar meer dan 220 bestemmingen en levert overal ter wereld grensoverschrijdende oplossingen aan bedrijven, dat maakt ons een betrouwbare wereldwijde expert. Daarnaast gaan wij partnerschappen aan met de beste organisaties in de branche voor de laatste onderzoeken en inzichten op het vlak van e-commerce, waardoor wij de concurrentie een stapje voor zijn.

We werken samen met The Ecommerce Foundation om onze klanten van de laatste informatie te voorzien, terwijl we binnen de gehele branche onze normen en kennis verbeteren.


Bestemming Frankrijk

Hoe komt het dat de Franse markt zulke aantrekkelijke mogelijkheden biedt voor e-commerce? In deze video wordt de snelle onlinegroei van de detailhandel in Frankrijk verkend, in combinatie met de opkomende trends onder Franse shoppers. Bekijk onze interessante introductie van de Franse markt voor e-commerce.

Video imageBestemming Noorwegen

E-commerce in Noorwegen heeft momenteel een jaarlijkse waarde van €8,5 miljard – een flink bloeiende markt versterkt door het feit dat de meeste Noorse jongeren iedere maand online winkelen. Dit is een rijke samenleving met een flinke koopkracht, en met consumenten die weten wat ze willen en bij wie hoogwaardige producten van over de grens zeer in trek zijn.

Neem contact op met Asendia als u op zoek bent naar de ideale bezorgpartner met de juiste expertise om te zorgen dat pakketten, post en publicaties nieuwe klanten in Noorwegen bereiken. We bieden een breed dienstenpakket voor iedereen die wil exporteren naar Noorse klanten, zoals verschillende bezorgopties, traceren van goederen en beheer van retourzendingen. Laat u door ons adviseren over wat Noorse klanten het belangrijkst vinden: snelle bezorging, efficiënt retourneren, goede prijsniveaus en zichtbaarheid online.

12.7b€

De jaarlijkse waarde van e-commerce in Noorwegen

30%

Verwachte groei van gemiddelde jaarlijkse uitgaven per e-shopper in 2021

71%

van Noren in de leeftijd van 18 tot 29 jaar winkelt iedere maand online

Zo word je succesvol in de Noorse E-commerce Markt

Ontdek hoe je de Noorse e-commerce markt succesvol betreedt met dit exclusieve e-book. Leer meer over de Noorse markttrends, douaneprocedures en de shopvoorkeuren van Noorse consumenten.

Download
Norway_ebook_Front_Cover.jpg


Zwitserland - Small but Mighty

Zwitserland is een van de interessantste bestemmingen voor e-commerce ter wereld. Het is een land van welvarende klanten met grote koopkracht die altijd op zoek zijn naar internationale producten met een lager prijsniveau dan dure binnenlandse producten. E-commerce in Zwitserland groeit jaar op jaar en er zijn geen tekenen van afremmen.

Er is een groot aantal factoren die Zwitserland een ideale bestemming maken voor e-commercebedrijven: De meeste mensen spreken Engels, het lokale bezorgnetwerk is goed ontwikkeld en exporteren naar Zwitserland is eenvoudig. Ontstaan uit Swiss Post in een gezamenlijke onderneming met La Poste heeft Asendia ongeëvenaarde ervaring om u hier te laten slagen met e-commerce.nt enterprise with La Poste, Asendia has unparalleled experience to help you achieve e-commerce success here.

Kom alles te weten om de grens naar Zwitserland over te steken

In dit e-book krijgt u alle informatie over de Zwitserse markt voor e-commerce, inclusief de laatste feiten en statistieken.

Downloaden
18_UK_Blog_Switzerland_Ecommerce_Tile.jpg

3 redenen om uit te breiden naar Zwitserland

Country_Trackpad.svg

Notering in de Europese top 3 voor aankopen over de grens

17_HQ_About_Asendia_Globe_international_icon_white.svg

Een technologisch ontwikkeld land met zeer hoge internetpenetratie

17_UK_Dollar_Icon.svg

Een rijk land met consumenten die veel uitgeven