De juiste bezorgpartner kiezen is cruciaal

Een van de belangrijkste beslissingen die u moet nemen wanneer u uw bedrijf wereldwijd wilt uitbreiden, is het kiezen van de juiste bezorgpartner. Uit onderzoek blijkt dat de meeste shoppers bij het verkiezen van de ene verkoper boven de andere, trouw blijven aan een bedrijf op basis van de kwaliteit van de bezorging.

Het is belangrijk om de ideale grensoverschrijdende bezorger te kiezen met aantoonbare expertise op het gebied van tracering, retouren en het laag houden van de kosten.
19_03_UK_Insights_CrossBorderPillar_HeaderImage_Woman_Laptop.jpg

Optimaliseer uw bedrijf over de grens

In deze gids komt u te weten hoe u uw bedrijf kunt optimaliseren voor de groeiende internationale markt voor e-commerce.

Downloaden
18_FTG_Download_Image_How_To_Optimise_e-commerce_internationally.jpg

De beste tips om internationaal mode te verkopen

In deze informatieve video geeft Hernando Cuadros, E-commerce Industry Manager van Asendia Spanje, belangrijk advies voor webwinkels met mode. Hoor wat zijn deskundige mening is over onder andere logistiek, traceerbaarheid van pakketten en marktaanpassing.

Video image

4.4tr€

de voorspelde wereldwijde waarde van e-commerce in 2021

92%

van de consumenten kijkt het liefst op websites in hun eigen taal

75%

van de consumenten geeft de voorkeur aan prijsmogelijkheden in hun

In 1-2-3 naar grensoverschrijdend succes

Grensoverschrijdende trends

Overweegt u de wereldwijde markt voor e-commerce te betreden? De wereld van e-commerce verandert snel en voor webwinkels is het belangrijk om de laatste trends te volgen voor blijvende groei. Klanten werven, ze op de hoogte houden en ze opties bieden terwijl u nieuwe technologie integreert zijn allemaal essentieel om online succesvol te zijn.

Wist u bijvoorbeeld dat direct mail een groeiend hulpmiddel is om overal ter wereld nieuwe klanten te bereiken? Of dat 92% van de consumenten het liefst kijkt op websites in hun eigen taal? Dankzij onze diepgaande adviezen kunt u met Asendia de internationale arena voor e-commerce met vertrouwen betreden.

De juiste pakketoplossingen

Met miljarden pakketten met online bestelde goederen die jaarlijks over heel Europa verzonden worden, blijft de industrie voor e-commerce bloeien, samen met onlinebedrijven overal ter wereld.

Voor webwinkels kan de extreme concurrentie die gepaard gaat met een sterk groeiende industrie intimiderend zijn, en kan het moeilijk zijn om internationale klanten tevreden te stellen met de juiste pakketoplossingen. Zo geeft 76% van mensen die online winkelen in Europa de voorkeur aan bezorging aan huis, terwijl 91% duidelijke bezorginformatie verlangt. Hoe houdt u iedereen tevreden? Hieronder ziet u de belangrijkste zaken om u op te richten.Grensoverschrijdend succes kan zo gemakkelijk zijn als 1-2-3

Acquiring_Customers.svg

Zekerheid in ieder stadium van de reis naar de klant is cruciaal

17_HQ_About_Asendia_Globe_international_icon_white.svg

Klanten maken zich extra zorgen wanneer ze over de grens kopen of retourneren

Ease_Of_Use.svg

Vertrouwen is alles voor de onlineshopper van tegenwoordig