Global B2C E-commerce Rapport 2018

21 augustus, 2019
19_GLOBAL_Blog_2018_Global_Report_Banner.jpeg

De wereldwijde internetpenetratie is gestegen tot bijna 60%

Dit exclusieve rapport dat is opgesteld door de Ecommerce Foundation, onderzoekt de commerciële kansen en uitdagingen voor de belangrijkste afzetgebieden in de mondiale e-commerce markt. Het rapport bevat daarnaast een groot aantal diepgaande interviews met internationale organisaties zoals Awin, Alipay en SAP Customer Experience.

Infrastructuur & Logistiek

De belangrijkste indexcijfers voor e-commerce laten zien dat Europa hierin voorop loopt, met Duitsland op de eerste plaats in de Logistics Performance Index. Groot-Brittannië staat bovenaan in de E-Government Development Index en Zweden leidt de Internet Inclusivity Index. Er zijn echter nog meer landen in andere regio’s die het ook goed doen in de diverse indexcijfers, bijvoorbeeld de Verenigde Staten, Japan en de Verenigde Arabische Emiraten.

E-commerce landschap

Bijna de helft van de wereldpopulatie is tussen de 25 en 54 jaar oud. Deze millennials zorgen ervoor dat de mondiale e-commercemarkten alleen maar groeien. Daarin zijn multimedia (zoals muziek, films en games) de populairste online categorie, gevolgd door consumentenelektronica.

Wanneer we kijken naar specifieke regio's zien we dat in Zuid-Amerika de massale overstap naar smartphones nog relatief recent is en achterloopt door het gebruik van desktop computers. De internetpenetratie in Noord-Amerika is bijna 100%, de penetratie van social media is vooral sterk in Europa, in het Midden-Oosten wordt mobiele apparatuur het meest gebruikt om te internetten, in Afrika is de bevolkingsgroep tussen 0-14 jaar het grootst en in Azië en Oceanië hebben mobiele netwerken vaste breedbandaansluitingen overgenomen.

Wil je meer detailinformatie over e-commerce in de belangrijkste landen waar ook ter wereld, inclusief voorkeuren van klanten, de beste webshops en de populairste categorieën bij consumenten, download dan nu het Global E-commerce Rapport.

Global B2C E-Commerce Report 2019

Vul onderstaand formulier in en download gratis de beknopte versie van het B2C Global E-commerce Rapport 2019!

Download
19_58_GLOBAL_China_Report_Blog_Banner.jpg