Latijns Amerika B2C E-commerce Rapport 2019

08 oktober, 2019
19_47_GLOBAL_Latam_Report_Blog_Banner.jpg

De omzet van B2C e-commerce zal naar verwachting ongeveer $ 84 miljard bedragen in 2019.

‘Omdat het niveau van infrastructuurontwikkeling in de regio niet homogeen is, moet de e-handelaar verschillende strategieën analyseren en toepassen voor elk doelland in dit gebied.’
María Gómez-Juárez, Hoofd Marketing & Sales, Asendia Spanje

Dit exclusieve rapport gaat dieper in op de details van de B2C e-commerce markt in Latijns-Amerika, inclusief netwerkverbinding, digitale bereidheid en het gebruik van apparaten. Het rapport bevat ook diepte-interviews met experts van SAP, Asendia en PagBrasil.

Infrastructuur & logistiek

Chili is een van de best presterende landen in de e-commerce indexen; het land heeft de tweede plaats in de Ease of Doing Business-index en de eerste in zowel de Logistics Performance Index als de E-Government Development Index (in de regio Latijns-Amerika). Mexico doet het ook goed in de indexen, met een eerste plaats in Ease of Doing Business en een derde plaats in de Logistics Performance Index.

E-commerce landschap

De internetpenetratie van Latijns-Amerikaanse landen varieert tussen de 39% in Honduras en 88% in Uruguay. Ondertussen ligt de penetratie van e-shoppers tussen 7,60% in Guatemala en 78% in Argentinië.

Over het algemeen is de desktop computer het meest gebruikte apparaat, terwijl landen als Cuba, Guyana, Paraguay en Suriname een voorkeur hebben voor gebruik van een mobiel.

Als je meer wilt weten over de internetpenetratie en B2C-omzet, download dan nu het Latijns-Amerikaanse e-commerce rapport. Je vindt aanvullende informatie over marktpenetratie en een algemeen overzicht van de Latijns-Amerikaanse markt.

Latin America B2C E-Commerce Report 2019

Vul het onderstaande formulier in om de light-versie van het B2C e-commerce rapport Latijns-Amerika 2019 gratis te downloaden!

Download
19_47_GLOBAL_Latam_Report_Blog_Banner.jpg