Verenigde Staten B2C E-commerce rapport 2018

30 juli, 2019
19_35_GLOBAL_US_Report_Banner.jpg

249 miljoen consumenten winkelen minstens eenmaal per maand online

'Meer dan ooit is differentiatie een kwestie van het overtreffen van de verwachtingen van de klant.'
Wendy Cismoski, Vice-president Amerikaanse Marketing, SAP Customer Experience

Het Verenigde Staten e-commerce rapport 2018, gaat dieper in op de Amerikaanse e-commerce markt en analyseert consumentengedrag, voorkeuren en trends. Het rapport bevat ook adviezen en voorspellingen van experts van belangrijke e-commerce kenners.

Infrastructuur & logistiek

De Verenigde Staten scoort goed in bijna alle e-commerce indexen, met name in de Ease of Doing Business Index (6e plaats). Omdat 88% van de Amerikaanse bevolking internet heeft, staat de VS op de derde plaats in de Inclusive Internet Index (Index die o.a. de betaalbaarheid en relevantie van het internet meet).

Het e-BNP blijft stijgen in Amerika; van 1,9% in 2015 tot 2,56% in 2018. Al met al bereikten de totale uitgaven voor de B2C e-commerce vorig jaar 521 miljard dollar, waarbij de online handelsplaatsen zoals Amazon en eBay het merendeel van de omzet genereerden.

E-commerce landschap

In de VS shoppen consumenten minstens één keer per maand online. Hoewel de Amazon-sites de populairste retail-websites waren, was eBay de nummer één retail-app in de VS voor zowel Android als iOS.

Download nu het Verenigde Staten B2C e-commerce rapport 2018 voor meer informatie over e-commerce in de VS, en ontdek hoe jouw bedrijf zich kan richten op een van 's werelds grootste consumentenmarkten.

USA B2C E-Commerce Report 2019

Vul onderstaand formulier in en download de light versie van het B2C e-commerce rapport Verenigde Staten 2018 gratis!

Download
19_61_GLOBAL_Insights_USA_Ecommerce_Webinar_header.jpg