Verenigde Staten B2C E-commerce rapport 2018

30 juli, 2019
19_35_GLOBAL_US_Report_Banner.jpg

249 miljoen consumenten winkelen minstens eenmaal per maand online

'Meer dan ooit is differentiatie een kwestie van het overtreffen van de verwachtingen van de klant.'
Wendy Cismoski, Vice-president Amerikaanse Marketing, SAP Customer Experience

Het Verenigde Staten e-commerce rapport 2018, gaat dieper in op de Amerikaanse e-commerce markt en analyseert consumentengedrag, voorkeuren en trends. Het rapport bevat ook adviezen en voorspellingen van experts van belangrijke e-commerce kenners.

Infrastructuur & logistiek

De Verenigde Staten scoort goed in bijna alle e-commerce indexen, met name in de Ease of Doing Business Index (6e plaats). Omdat 88% van de Amerikaanse bevolking internet heeft, staat de VS op de derde plaats in de Inclusive Internet Index (Index die o.a. de betaalbaarheid en relevantie van het internet meet).

Het e-BNP blijft stijgen in Amerika; van 1,9% in 2015 tot 2,56% in 2018. Al met al bereikten de totale uitgaven voor de B2C e-commerce vorig jaar 521 miljard dollar, waarbij de online handelsplaatsen zoals Amazon en eBay het merendeel van de omzet genereerden.

E-commerce landschap

In de VS shoppen consumenten minstens één keer per maand online. Hoewel de Amazon-sites de populairste retail-websites waren, was eBay de nummer één retail-app in de VS voor zowel Android als iOS.

Download nu het Verenigde Staten B2C e-commerce rapport 2018 voor meer informatie over e-commerce in de VS, en ontdek hoe jouw bedrijf zich kan richten op een van 's werelds grootste consumentenmarkten.

Vul onderstaand formulier in en download de light versie van het B2C e-commerce rapport Verenigde Staten 2018 gratis!

Leeg afbeeldingsblok

Ga naar http://www.ecommercefoundation.org/reports om het volledige rapport te downloaden.