Zo behaal je succes met je webshop in de e-commerce markt van het VK

02 augustus, 2019
19_GLOBAL_UK_Solutions_Blog_Banner.jpg

Het VK is een van de meest aantrekkelijke en lucratieve e-commerce bestemmingen ter wereld. Alleen China en de VS hebben een groter aandeel in de internationale markt.

Het wordt gezien als dé go-to markt in Europa voor online shoppen, omdat het een markt is die voorop loopt met uitstekende aanbiedingen en een zeer competitieve retailmarkt heeft. Gezien de grootte van de e-commercemarkt in het Verenigd Koninkrijk, is het ongelofelijk dat deze nog steeds aan het groeien is, met steeds meer shoppers die internationaal shoppen.

Wat zijn de huidige consumententrends in het Verenigd Koninkrijk en wat verwacht het publiek daar van een online shopervaring?

Uitstekende levering is essentieel voor het succes van je webshop in het VK

Onderzoek toont aan dat uitstekende levering essentieel is als het gaat om e-commerce succes in het VK. Shoppers willen veel flexibiliteit met meerdere leveringsopties en volledige betrouwbaarheid. Ze verwachten een snelle, eenduidige en probleemloze levering. Hetzelfde geldt voor het retourproces – een essentieel onderdeel van de huidige e-shop ervaring in het VK. Online uitgaven in het VK lopen op tot het enorme bedrag van 1,1 miljard pond per week, en een verbluffende 91% van de mensen tussen de 33 en 54 jaar die online shopt. Met bijna driekwart van deze shoppers die meer dan honderd pond per aankoop uitgeven, is het duidelijk dat e-tailers enorme mogelijkheden hebben als ze in de behoeftes van deze mensen voorzien.


Met Premium Goods kunnen je klanten in het VK genieten van:

  • Succes percentage van 99.3% bij de eerste levering
  • Flexibele leveringsduur
  • Optie voor levering binnen 2 uur
  • Netwerk van 7000 afhaal- en inleverpunten
  • Volledige tracking, aanmelding en bewijs van levering
  • Klantgerichte dienstverlening die voortdurend verbeterd

Consumenten in het VK behoren tot de meest veeleisende ter wereld, wat betreft kwaliteit van online goederen en uitstekende winkelervaring. Als je van plan bent om je merk op de Britse markt te introduceren, laat Asendia je dan daarbij van dienst zijn met professionele kennis, nieuw onderzoek en inzichten in de branche.