Wereldwijde B2C E-commerce Rapport 2019

16 oktober, 2019
19_48_GLOBAL_Global_Report_Blog_Banner.jpg

De wereldwijde B2C e-commerce omzet zal naar verwachting meer dan $ 2 biljoen bedragen in 2019.

‘De wereldwijde e-commerce biedt een enorm potentieel, maar om dit te benutten moet de hele industrie haar services nog aanpassen. Dit is nodig om een frictieloze internationale shopervaring verder te ontwikkelen, die het hele proces verbetert.’

Renaud Marlière, Chief Business Development Officer, Asendia

Het Global E-commerce rapport onderzoekt de details van de B2C e-commerce wereldwijd, inclusief netwerkverbinding, digitale bereidheid en het gebruik van apparaten. Het rapport bevat ook verschillende interviews met experts van SAP, GMO Registry en Asendia.

Infrastructuur & Logistiek

De wereldwijde e-commerce markt blijft in een indrukwekkend tempo groeien. Over de gehele wereld verbetert de infrastructuur en logistiek en zijn ze steeds meer op e-commerce gericht.

Als we kijken naar de belangrijkste indexen die internationale economieën benchmarken (Logistics Performance, Ease of Doing Business, E-government Development, Inclusive internet) is er een verrassende mix van landen, waarbij geen enkel land in alle top 5 voorkomt.

E-commerce landschap

Het rapport heeft betrekking op zes regio's: Zuid-Amerika, Europa, Afrika, het Midden-Oosten, Azië en Oceanië en Noord-Amerika.

De regio’s Azië en Oceanië hebben de hoogste e-commerce omzet, terwijl de regio Afrika de laagste omzet heeft. Voor elke regio in het rapport zijn ongeveer 10 landen geanalyseerd, waarbij de nadruk lag op feiten en cijfers over e-commerce en de omzet van B2C e-commerce.

Je kan veel opmaken uit het brede scala aan e-commerce statistieken in deze landen, zoals de internetpenetratie van Tanzania (laagste) en de Verenigde Arabische Emiraten (hoogste).

Als je meer wilt weten over de B2C-omzet in deze landen, download dan het Wereldwijde E-commerce rapport. Je vindt hier aanvullende informatie over marktpenetratie en een algemeen overzicht van de wereldwijde markt.

Global B2C E-Commerce Report 2019

Vul het onderstaande formulier in om de light-versie van het Global B2C e-commerce Rapport 2019 gratis te downloaden!

Download
20_1_GLOBAL_Insights_Newsletter.jpg