Fabrikant en distributeur van promotieartikelen uit de VS

Deze fabrikant en distributeur van gepersonaliseerde marketing- en promotieartikelen in Amerika werkt al bijna tien jaar met Asendia samen en heeft kantoren zowel binnen als buiten de Verenigde Staten.

Envelop met frankeer stempel van Asendia

Een goede postpresentatie helpt bij het voorkomen van onnodige vertraging

Een fabrikant en distributeur van gepersonaliseerde marketing- en promotionele artikelen met kantoren zowel binnen als buiten de Verenigde Staten.

Over deze klant

Dit bedrijf in promotionele artikelen bestaat al meer dan een halve eeuw en werkt inmiddels vanuit locaties binnen en buiten de Verenigde Staten. De producten zijn ontworpen om bedrijven te helpen, zowel met branding als het stimuleren van loyale klanten. Het bedrijf breidde enkele jaren geleden uit met diensten buiten de Verenigde Staten en levert op dit moment promotionele artikelen aan diverse sportcompetities en gerenommeerde zakelijke klanten.

De uitdaging

De productiefaciliteiten van deze klant zijn buiten de Verenigde Staten gestationeerd. Eerder verstuurde zij zelf haar leveringen met behulp van USPS International Surface Air Lift (ISAL) met als gevolg dat zij de voorbereidingen en het transport richting het postkantoor van de Verenigde Staten zelf moest verzorgen. Met deze manier van werken stuitte men op tal van obstakels, zonder elektronische verwerking, wat zorgde voor leveringen die werden geweigerd en teruggestuurd en wat uiteindelijk resulteerde in extra kosten en vertragingen.

De oplossing

Asendia USA stelde aan deze klant voor alle ISAL-leveringen uit handen te nemen en te verdelen naar land met voorgedrukte aanwijzingen op elk afzonderlijk poststuk. Asendia USA controleert vervolgens elke zending, doet de laatste voorbereidingen, maakt gebruik van het elektronische systeem van USPS, transporteert en voert alle zendingen in bij het internationale servicecentrum.

"In de bijna tien jaar die ik met Asendia samenwerk, heb ik ondervonden dat hun dienstverlening altijd enorm betrouwbaar is. Dankzij hun kennis van de steeds veranderende voorschriften voor post hoeft onze organisatie zich hier geen zorgen over te maken. Mijn accountmanager en andere medewerkers hebben altijd uitstekend klantgericht werk verricht en hebben laten zien dat het voor hun echt belangrijk is om onze zendingen op de meest efficiënte en economische manier af te leveren.”

Onze oplossingen voor post maken correspondentie over de grens eenvoudig en betrouwbaar; wij ondersteunen u bij de productie, internationale bezorging en responsmanagement.

Vraag een offerte aan

Gerelateerde producten