Uitgever van magazines uit de VS

Een uitgeverij die wereldwijd tijdschriften naar klanten distribueert, benaderde Asendia USA voor een complete end-to-end oplossing, van het adresseren en verpakken tot aan de wereldwijde distributie.

Stapels gesorteerde post en direct mailings klaar voor internationale verzending

Uitgevers helpen om wereldwijd abonnees te bereiken

Een uitgeverij die wereldwijd tijdschriften naar klanten distribueert, benaderde Asendia USA voor een complete end-to-end oplossing, van het adresseren en verpakken tot aan de wereldwijde distributie.

Over deze klant

De betreffende klant is een gerenommeerd en invloedrijk bedrijf dat maandelijks een tijdschrift voor abonnees uitgeeft en verstuurt.

De uitdaging

Toen het bedrijf Asendia USA in 2008 benaderde, was zij op zoek naar een complete end-to-end oplossing, van het adresseren en verpakken van de tijdschriften -met een ongebruikelijk formaat- tot het verzorgen van de distributie aan abonnees wereldwijd.

De oplossing

Asendia USA biedt deze klant een voordelige oplossing voor het verzendklaar maken van leveringen naar ongeveer 20.000 abonnees en daarbij zeer concurrerende priority-tarieven voor internationale leveringen. Asendia USA verzorgt voor dit bedrijf ook twee direct mailcampagnes per jaar. Asendia USA heeft in de afgelopen jaren een sterke zakelijke relatie met deze klant opgebouwd. Deze klant heeft uitgesproken dat er veel waardering is voor het professionele niveau en de aandacht die zij krijgen.

"Asendia blijft uitstekend werk verrichten door onze magazines tijdig naar onze abonnees te versturen. We krijgen altijd onmiddellijk antwoord en we kunnen steeds vertrouwen op hun deskundigheid voor de verzending. Ze zijn zeer behulpzaam en zetten een stap extra om last minute-verzoeken en wijzigingen door te voeren. Wij bedanken jullie en waarderen al het werk dat jullie doen."
Assistantmanager verspreiding

Onze oplossingen voor pers en uitgeverijen maken cross-border e-commerce over de grens eenvoudig en betrouwbaar; wij brengen uw publicaties aan lezers over de hele wereld.

Vraag een offerte aan

Gerelateerde producten