Waarom Asendia kiezen voor bezorging in Israël?


Als je op zoek bent naar de perfecte bezorgpartner met grondige kennis van hoe je pakketjes, post en publicaties bij nieuwe klanten in Israël krijgt, neem dan nu contact op met Asendia. Of je nu een gevestigd bedrijf bent dat grote verzendingen wil gaan versturen, of je de Israëlisch markt al aan het aftasten bent en graag nog verder wil groeien, je kunt erop vertrouwen dat wij je zullen voorzien van de service die je nodig hebt.


Partnerschap met Israel Post

Israel Post en Asendia zijn een verkooppartnerschap aangegaan voor e-commerce verkeer naar Israël. Israel Post verwerkt bijna 2 miljoen pakketjes per dag en heeft meer dan 2000 pakketbezorgers in dienst. Het is de grootste last-mile provider voor grote e-commerce marktplaatsen en retailers in het land. Dit eersteklas partnerschap is ontstaan door de grote populariteit van online winkelen in Israël waardoor Asendia de toonaangevende leverancier is geworden van deze complexe en snelgroeiende bestemming.

Grondige kennis van de Israëlische markt

Asendia werkt met de beste partners die de sector te bieden heeft om zo de nieuwste inzichten te verkrijgen zodat je niet alleen deze interessante markt, maar ook de trends en het gedrag van Israëlische consumenten beter leert begrijpen. We hebben ook vakkennis van de Israëlische douane-procedures en kunnen onbekende processen voor jou afhandelen zodat jij je kunt richten op andere gebieden van je bedrijf.

Een hoogwaardige service

De visie van Asendia is om internationale e-commerce voor jou zo eenvoudig en winstgevend mogelijk te maken. We zijn er trots op dat we een eersteklas dienst kunnen leveren aan onze waardevolle klanten en hun internationale shoppers. Elke klant krijgt een ervaren Asendia Account Manager toegewezen die er alles aan zal doen om je te helpen je zakelijke ambities te realiseren. We streven ernaar onszelf continu te verbeteren om er zo zeker van te zijn dat de service die we leveren te allen tijde de allerbeste is.

Video: Vind jouw volgende kans in Israël

Denk je er over na om pakketjes te verzenden naar Israël? Bekijk dan onze korte video om de vele manieren te zien waarop Asendia’s premium partnerschap met Israel Post online retailers kan helpen om uit te breiden naar deze markt.

Video image

Trends in de Israëlische retail

De opkomst van internationaal shoppen

Israël is een van de internationale marktleiders op het gebied van online retail koersen. Ongeveer driekwart van de Israëlische bevolking doet regelmatig online aankopen, waarbij 60% van de producten in het buitenland wordt gekocht, met name in de VS, China en het Verenigd Koninkrijk.

Sterke koopkracht

Israëli shoppers hebben een grote koopkracht: deze zeer gemotiveerde e-shoppers jagen online op alternatieve, betaalbare producten vanwege de hoge kosten in levensonderhoud en plaatselijke prijspunten. 75% van de shoppers zegt dat online kopen ze in staat stelt om geld te besparen in populaire retail sectoren.

Mobiele commercie

Ondanks het feit dat het een relatief klein land is, staat Israël wereldwijd zeer hoog aangeschreven als het om smartphone penetratie gaat. Dit technisch goed onderlegde land gebruikt in toenemende mate de smartphone om mobiel te shoppen, en het is nu een van de toonaangevende landen ter wereld als het gaat om m-commerce.

Groeisectoren

Elektronica en media zijn sinds traditioneel de meest dominante e-commerce categorie in Israël, maar er is ook een grote en groeiende markt voor kinderproducten. Verder is ook de mode een snelgroeiende sector die naar verwachting het grootste marktaandeel zal krijgen in de toekomst.