Waarom Asendia's Premium Goods voor het verzenden van pakketten naar de Verenigd Koninkrijk?


Asendia is de perfecte partner op het gebied van bezorgingsdiensten die je kan helpen bij het bereiken van een nieuw klantbestand in het VK, omdat wij de kennis hebben hoe je jouw pakketjes, post en publicaties naar deze lucratieve bestemming krijgt. Onze Premium Goods-oplossing voor het VK biedt de perfecte balans van betrouwbaarheid, leveringssnelheid, functionaliteiten en prijs. Onze dienst biedt een hele reeks bezorgmogelijkheden zodat je je Britse klanten een volledige flexibele oplossing en een buitengewone klantervaring kunt bieden.


Brievenbus levering of persoonlijke levering in het VK

Met Premium Goods hebben Britse klanten verschillende mogelijkheden die verhoogde controle bieden over het leveringsproces: brievenbuslevering, persoonlijke levering, en persoonlijke levering met de optie tijdvenster. Dit houdt in dat je klanten de dienst kunnen kiezen die het best past bij hun behoeftes, van meer aansprakelijkheid bij bewijs van levering tot specifieke bezorgtijden.

Uiterst klantgericht

We zijn er trots op dat we via Premium Goods een klantgerichte dienst kunnen bieden en we vragen constant om feedback van klanten om te blijven verbeteren. Daarnaast biedt Asendia via website, chat, telefoon, Twitter en zelfservice, een hoogwaardige plaatselijke klantenservice. We streven ernaar om je klanten volledige flexibiliteit te bieden, onder meer door middel van 7000 afhaal- en retourpunten in het VK voor volledig gemak.

Volledige betrouwbaarheid

Asendia begrijpt dat Britse klanten de voorkeur geven aan een betrouwbare bezorgservice in plaats van een gehaaste. Daarom bieden wij ook een next-day bezorgingsoptie en een optie van bezorging binnen 2 dagen, met een succesratio van 99,3% bij de eerste bezorgpoging. Ook is er de mogelijkheid tot app- of website-based tracking, samen met notificaties via email of SMS, zodat de klant gerust is.

De voordelen van Premium Goods voor het versturen van pakketten naar het VK

Neem contact met ons op voor alle informatie over de kenmerken van onze Premium
Goods-pakketdienst en hoe je Britse klanten daarvan kunnen profiteren.

17_HQ_About_Asendia_Handholding_Partnership_icon_white.svg

Vertrouwd en betrouwbaar
pakketdienst die in de het gehele VK levert

Ease_Of_Use.svg

Veel flexibiliteit
en controle voor je klanten met een reeks aan bezorgingsmogelijkheden

Tracking_icon.svg

Grootste netwerk
van 7000 afhaal- en retourpunten

Trends in de Britse retail

Internationaal shoppen

Britse consumenten houden ervan om kwaliteitsproducten in het buitenland te kopen. Bijna een derde van de e-shoppers koopt regelmatig producten in andere EU-landen en in de rest van de wereld. Hun natuurlijke affiniteit met internationaal online shoppen heeft voor een groot deel te maken met de wijdverbreide overtuiging dat er meer keuzes zijn online. Britse e-shoppers willen snelle levering en een eenvoudig retourproces.

Populaire productcategorieën

Het VK is een land van een grote verscheidenheid aan online shoppers. De meeste commerciële sectoren doen het dan ook goed. Van vakantiehuisjes tot boeken en van software tot muziek, Britse consumenten accepteren de gedachte ‘dat er voor ieder wat wils is’. De meest populaire categorie op het moment is kleding en sportproducten.

Efficiënte technologie

Het VK is een technisch onderlegd land. Op het gebied van e-commerce is elke technologie die de shopervaring makkelijk maakt, van harte welkom. De meeste Britse consumenten hebben geen probleem met biometrische verificatie; met name vingerafdrukscans worden goed ontvangen.

De opkomst van m-commerce

Online shoppen via je mobiel wordt steeds populairder en loopt snel in op shoppen via je pc. Een huidige trend onder consumenten is om online op hun mobiel of tablet te browsen en vervolgens hun bestelling via de computer te plaatsen. Het is daarom essentieel voor webwinkels om geoptimaliseerd te zijn voor mobiel shoppen.

91%

percentage 33 tot 54-jarigen dat online shopt

£1.1mld

totale uitgaven van Britse e-shoppers per week

74%

percentage consumenten dat wel eens cross-border heeft geshopt

Tips voor online succes in het VK

  • Blijf op de hoogte van de laatste consumententrends want de Britse e-commerce markt is dynamisch, snel en aan constante verandering onderhevig, hiermee inspringend op de behoeftes van shoppers.
  • Bied snelle, betrouwbare bezorging en zorg ervoor dat je een kwaliteitsservice levert aan de kritische Britse e-shoppers die hoge verwachtingen en eisen hebben.
  • Zorg voor een degelijke retourstrategie en bied betrouwbare retourservice die eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken is voor de typische Britse klant.
  • Zorg dat je website geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik omdat m-commerce een grote speler aan het worden is in het VK en klanten een makkelijke en praktische online shop-ervaring verwachten op hun mobiel.
  • Bied volledige tracking van goederen.E-shoppers in het VK hechten hier veel waarde aan en verwachten ook volledige betrouwbaarheid. Ze willen te allen tijde op de hoogte worden gehouden met accurate informatie.

Neem vandaag nog contact op met Asendia om te zien hoe we jou kunnen helpen met onze internationale expertise, sterk bezorgingsnetwerk en innovatieve oplossingen!