Waarom Asendia's Premium Goods voor het verzenden van pakketten naar de Verenigde Staten?


Met onze Premium Goods-service profiteren je klanten van een hele reeks aan geweldige mogelijkheden en een superieure betrouwbaarheid. Wij helpen je een geweldige klantervaring te creëren met onder meer full tracking, praktische ophaalmogelijkheden, uitstekende communicatie en eenvoudige retournering. Bovendien zijn we je van dienst bij het voldoen aan de nieuwe regels in de VS met onze internationale tool Asendia Shipping, waarmee het heel gemakkelijk is om compliant verschepingen voor te bereiden.

Flexibele controle voor je klanten in de VS

We hebben een hele reeks leveringsmogelijkheden voor je Amerikaanse klanten zodat ze kunnen profiteren van persoonlijke levering met twee gratis bezorgpogingen, of ophaalmogelijkheden van 36.000 ophaalpunten. Bovendien wordt door middel van Asendia Tracking van de USPS website, volledige tracking gegarandeerd zodat klanten zich nergens zorgen over hoeven te maken.

Betrouwbare bezorgingen in de VS

Als je een partnerschap aangaat met Asendia, kun je er zeker van zijn dat je je klanten in de VS een betrouwbare en flexibele service biedt. Door middel van Premium Goods helpen we je om tegemoet te komen aan hun wensen, waaronder gegarandeerde snelle levering, flexibele leveringsmomenten, en een uitstekende klantenservice van ons deskundige plaatselijke team. Bovendien zorgen we ervoor dat elke verzending die je verstuurt, voldoet aan de plaatselijke wetten van de VS, waaronder de Securing the International Mail Against Opioids Act (wet over het vrijwaren van post van verdovende middelen).

Uitstekend retourzendingen management

Retourneren is een cruciaal onderdeel van de online shopervaring in de VS en daarom werken we hard aan een superieure retourstrategie met een handige plaatselijke prepaid retouroplossing. We hebben ook aanvullende retourdiensten, zoals materiaal controle, vernietiging en btw-heffingen.

De voordelen van Premium Goods voor het versturen van pakketten naar de VS

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze Premium Goods-pakketdienst en hoe die van nut kunnen zijn voor jou en je Amerikaanse klanten.

Location.svg

Volledige dekking
op Amerikaanse grondgebied met één toegangspunt

Ease_Of_Use.svg

Volledige flexibiliteit
voor je klanten met een grote verscheidenheid aan leveringsmogelijkheden

25x17_Returns_Policy.svg

Openstaande rendementen
afhandelingen van diensten ter verbetering van de klantervaring

Download het B2C e-commerce rapport Verenigde Staten 2019 voor meer informatie over de e-commerce markt, waaronder consumentengedrag en trends.

Meer informatie
19_Global_B2C_USA_E-Commerce_Report_2019.JPG

Trends in de Amerikaanse retail

Vertrouwen

Vertrouwen is een belangrijk punt geworden voor Amerikaanse consumenten. Van merken wordt verwacht dat ze duidelijk zijn over hun waarden en hier achter blijven staan, terwijl consumenten in toenemende mate merkkeuzes maken die zijn gebaseerd op emotie en waarden die overeenkomen met de eigen normen. Bovendien voedt de behoefte aan vertrouwen de verwachting van uitstekende klantenservice, betrouwbare bezorging en fail-safe retourneren.

Zoeken naar waarde

Voor Amerikanen is het opsporen van de nieuwste aanbiedingen een activiteit die populairder is dan ooit tevoren. Het stigma dat koopjesjagen ooit had is verdwenen en de meeste Amerikaanse e-shoppers vinden dit nu praktisch en verstandig om te doen. Ze richten zich in toenemende mate op online aankopen om in hun behoeftes te voorzien.

Self-care

Self-care is een belangrijke consumententrend geworden het afgelopen decennium. Amerikaanse consumenten willen graag goed voor zichzelf zorgen en willen daar ook beter in worden. E-tailers die hun producten linken aan self-care – items zoals kleding, boeken, voedsel en elektronica – kunnen rekenen op veel succes in de huidige gezondheidsbewuste markt.

Technologie

Amerikaanse shoppers staan open voor een steeds groter wordende reeks technologische mogelijkheden die helpen bij het verbeteren van de e-shop ervaring. Daarnaast verwacht de typische Amerikaanse e-shopper dat een webshop er goed uitziet, met een goed presterende website en een intuïtieve navigatie. De snelheid van het afrekenen staat ook op hun lijstje van belangrijke e-commerce factoren.

$521

totale waarde van de Amerikaanse e-commerce markt in miljarden

60%

percentage e-shoppers dat meer dan eens per maand koopt

$2098

dit wordt gemiddeld per jaar uitgegeven door 33 miljoen e-shoppers.

Tips voor online succes in de VS

  • Creëer een degelijke retourstrategie want retourtarieven zijn hoger dan ooit tevoren, en zijn een essentieel onderdeel van de online retail ervaring voor de Amerikaanse klanten die veel geld spenderen.
  • Biedt veel verschillende leveringsmogelijkheden aan en geef je Amerikaanse klanten meer flexibiliteit en controle wat betreft bezorging, ophaalmogelijkheden en retourzendingen.
  • Stel prijzen vast voor de kostenbewuste kopers omdat koopjesjagen een snelgroeiende trend is onder de Amerikaanse consument, die altijd op zoek zijn naar de beste deals van spannende nieuwe merken.
  • Blijf op de hoogte van consumententrends en let goed op nieuwe mogelijkheden. Het Amerikaanse e-commerce landschap verandert namelijk constant en bedrijven moeten zich dus ook continu aanpassen om succesvol te blijven.

Neem vandaag nog contact op met Asendia om te zien hoe we jou kunnen helpen met onze internationale expertise, sterk bezorgingsnetwerk en innovatieve oplossingen!