De grootste online marktplaatsen en hun verkopers vertrouwen Asendia hun goederen toe. Is dit ook wat voor jou?

Online marktplaatsen, de websites waar de consument in één oogopslag een ruim overzicht heeft van het productaanbod, hebben een nieuwe standaard gezet als het aankomt op thuisbezorging. Dankzij de ruime keuze aan pakketbezorgingsmogelijkheden van Asendia kunnen deze marktplaatsen ook leveren aan overzeese gebieden, variërend van een goedkope bezorgservice voor goederen met een lage waarde tot onze premium pakketbezorgingsservice voor duurdere goederen of goederen waar tracking een absolute must is.

17_HQ_About_Asendia_Handholding_Partnership_icon_white.svg

Expertise en ervaring
Asendia en moederbedrijven La Poste en Swiss Post bezorgen al vele jaren miljoenen pakketjes wereldwijd voor absolute wereldleiders onder de online marktplaatsen.

truck.svg

Ruime bezorgopties
Wij bieden jou en je klanten een uitgebreide keuze in bezorgservices en tarieven en bieden werelddekking voor bestellingen tot 30 kilo.

Tracking_icon.svg

Innovatief
We kunnen ons shipping platform verbinden met marktplaatsen of online tools aanbieden om dit te doen. Wij maken jouw start zo een stuk eenvoudiger.

E-Commerce.svg

Waar kan je gebruikmaken van onze internationale bezorgopties voor marktplaatsen?

Asendia verscheept pakketten vanaf 17 Europese, Aziatische en Noord-Amerikaanse landen en biedt bezorgoplossingen naar 220 wereldwijde bestemmingen.

Verschepen van China naar Europa

De wereldwijde top van online marktplaatsen werkt samen met Asendia om een optimale bezorgoplossing te ontwikkelen voor Chinese verkopers.

Je online marktplaats openen voor Chinese verkopers kan je veel opleveren, maar het biedt tegelijkertijd grote logistieke uitdagingen. Te vaak klagen klanten over vertragingen, zoekgeraakte pakketten en onverwachte kosten. Met de hulp van Asendia hoeft dit niet zo te zijn!

We hebben een top-infrastructuur, zowel in China als wereldwijd. Daarom kunnen we pakketten ophalen bij verkopers, de distributie regelen, pakketten aan de deur afleveren en het hele proces ook nog eens tracken.

Bekijk de video voor meer informatie.

Video image

Verschepen naar China

Net zoals bij verschepen van pakketten naar China helpt Asendia u om het verscheepproces vanaf China te optimaliseren. We bieden een ruime keuze aan pakketbezorgingsopties, waaronder onze populaire Premium Goods China bezorgoptie. Deze ontwikkelden we als antwoord op de hoge vraag naar e-commerce bezorgopties richting China.

Verschepen van en naar Europa

We opereren in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Zwitserland, Noord-Europa, Spanje, Duitsland en Oostenrijk, dus we kunnen jou helpen met bezorging van pakketten van- en naar de belangrijkste markten in Europa.

Dankzij ons dichte bezorgnetwerk en onze aanwezigheid in Europa zijn we niet alleen geschikt voor bezorging van en naar het continent, maar kunnen we jou ook een perfect inzicht bieden in de lokale Europese markten.

Verschepen van en naar de Verenigde Staten

Asendia bezorgt zowel aan de West- als Oostkust van de Verenigde Staten, waarmee we de grote online Amerikaanse marktplaatsen toegang bieden tot klanten over de hele wereld. Asendia USA werkt ook samen met dochterondernemingen in Europa en Azië rondom bezorging naar internationale klanten en natuurlijk kunnen marktplaatsen in Europa en Azië omgekeerd de Amerikaanse shopper bereiken dankzij de expertise van Asendia in de VS.

Verschepen naar de rest van de wereld

Onze postpakketservices zijn beschikbaar vanuit alle landen van waaruit Asendia opereert, inclusief dochterondernemingen in Australië en Nieuw-Zeeland.We leveren aan 220 landen over de hele wereld. Onze tracked- en premium pakketservice biedt dekking bij bezorging aan alle belangrijke e-commerce markten.

Multinationals onder de online marktplaatsen profiteren van Asendia’s aanwezigheid in Europa, Azië en Amerika. We bieden een internationaal en aan elkaar gelinkt bezorgmanagement, dankzij ons wereldwijde accountmanagementteam en onze experts van lokale markten.

MAAK EEN AFSPRAAK

We hebben een toegewijd specialistenteam voor onze marktplaatsklanten. Neem contact op om te ontdekken hoe Asendia andere online marktplaatsen geholpen heeft en hoe we jou kunnen helpen.

Neem contact met ons op